Éééés igen, megérkezett az első olvasói levél! Befutónk Orsi, aki pozitív tapasztalatairól írt pár sort, fogadjátok szeretettel :)


 

Tisztelt KVO blog!

Kérték, hogy osszuk meg tapasztalatainkat a kuponos oldalakkal kapcsolatban. Ezt szeretném megtenni, mert mást nem nagyon találtam ahol leírhatnám a pozitív élményt.
Most hétvégén a férjemmel váltottuk be a Sissy lakomás kupont, amit a topvétel.hu oldalon vásároltunk. 

 

A vacsora egyszerűen tökéletes volt, valóban romantikus volt, mivel csak ketten voltunk az étteremben :)
Az ételek nagy finomak voltak és teljesen egyeztek azzal, ami a képeken látható.
Jövő héten a Harsányi kalandparkos kupont fogom kipróbálni, remélem ott is hasonlóan jó tapasztalatokkal fogunk gazdagodni.

Köszönettel,
Orsi


 

Igazából én köszönöm, hogy megosztottad velünk tapasztalataidat - külön jó, hogy egy vidéki (Miskolc) közösségi oldalról volt szó - várom a következő élménybeszámolót!

És te, írtál már a kuponos élményeidről? :) 

Címkék: média vásárlás internet étel olvasó fogyasztás akció vevő cég tapasztalatok élménybeszámoló vásárló bizalom közösségi oldal közvetítő ismertség közösségi vásárlás topvétel vásárlói élmény

A bejegyzés trackback címe:

https://kozossegivasarlas-online.blog.hu/api/trackback/id/tr662817602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása