A közösségi vásárlási oldalak gombamód szaporodnak. Minden nap van egy-egy új szereplő, akik megpróbálnak szakítani maguknak egy darabot ebből a tortából.

A legújabb pályázó a maikupon.hu, akik rögtön egy nyereményjátékkal igyekeznek megnyerni (jövendőbeli) fogyasztóikat. Bár tőlem távol áll minden Apple termék, de hátha valakit ez rabul ejt: a jelentkezők között a cég egy iPad2-t sorsol ki.

Részletek a linken, vagy a képre kattintva olvashatóak.


Az elmúlt hetekben nem voltak bejegyzések, mert egy kissé túlnőttek rajtam a munkahelyemen a különböző feladatok. De félelemre semmi ok, jövő héttől újult erővel csapok bele a témába, már vár néhány beszámoló is rátok!

KVO Admin

 

 

Címkék: média vásárlás internet online akció bizalom közösségi közösségi oldal közvetítő ismertség közösségi vásárlás maikupon

A bejegyzés trackback címe:

https://kozossegivasarlas-online.blog.hu/api/trackback/id/tr252880036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása