Úgy látom, hogy nem sikerült elérnem kritikus tömeget a múltkori felhívásommal, úgyhogy most próbálok még példát mutatni, hátha megjön valakinek a kedve :)

Pár nappal ezelőtt váltottam be az első Corvin mozis kuponjaimat és azt kell hogy mondjam, hogy kimondottan pozitív volt az élmény, legalábbis ami az akciót illeti. A pénztáros hölgy gyors volt, készséges, mind szájhúzás nélkül fogadta a kedvezményes jegyeket, azonnal felvezette a rendszerükbe.

 

Másnak talán nem annyira érdekes, de én külön jó pontnak tartottam, hogy a pénztáros lány megkérdezte, hogy az elmúlt 3 hónapban voltam-e náluk (nem) és feljegyezte a válaszom. Ebből én azt a következtetést vontam le, hogy a mozi méri, hogy mennyi új vevőt hozott be a Kupon Világ. Szerintem ennek egy tudatosan épített vállalkozásnál így kell működnie!

Az este egyetlen negatívuma, hogy a kukorica és az üdítő pofátlanul drága (970,- forint a nagy menü) és ezért az árért a popcorn majdnem ehetetlenül sós volt (a végét kaptam), az innivaló pedig vizes (lehet itt is az utolsókat rúgta a szirup a gépben, de ennyi véletlen egy este sok lenne...)

Címkék: média vásárlás internet mozi online fogyasztás akció vevő cég tapasztalatok élménybeszámoló bizalom közösségi corvin közösségi oldal közvetítő közösségi vásárlás kupon vilag

A bejegyzés trackback címe:

https://kozossegivasarlas-online.blog.hu/api/trackback/id/tr812806530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krujs 2011.04.07. 11:37:31

a kukorica/popcorn az ami a mozit nyereségessé teszi, a mozijegyekben ott van az áfa meg amit a film kap.
a többit nem értem..
szerinted megszívattak mert kuponod volt?

Közösségi Vásárlás Admin · http://kozossegivasarlas-online.blog.hu/ 2011.04.07. 11:43:44

@Krujs: Nem, nem a kupon miatt volt vacak a kukorica, meg az üdítő, hanem mert sajnos ilyen a minősége/ilyen jutott a végéből. A kajás pultnál már senki nem tudja, hogy teljes árat adtál a jegyért, vagy akciósan kapod :)
süti beállítások módosítása