Tegnap beváltottam a Bónusz Brigádtól még februárban vásárolt kuponomat: az ajánlat 2 db 32-es pizzáról + 2 liter üdítőről szólt. Mindez 1.490,- Ft-ért, ingyenes kiszállítással. Talán nem véletlen, hogy a cég eddigi legnépszerűbb akciója volt, 6153 kupont adtak el.

A szolgáltató cég a Pizzafutár.hu volt, körülbelül 40-50 perc alatt hozták ki a két tésztát. A barátnőmnek egy sok-kukorica-sok-sajt kombinációt kértünk, paradicsomos alappal (nem eszik ugyanis húst), magamnak pedig egy Quattro carni-t rendeltem, ami egy négyhúsos csoda :) A pizzák zamatosak voltak, a vékonytésztás fajtából valók. Az egyetlen kivetnivaló talán annyi, hogy az üdítőnél nem volt nagy választék (Cola, Light Cola, Fanta), de ez szerintem eltörpül a nagyszerű ár és a finom étel mellett, pláne, hogy ebből a háromból is bárki megtalálhatja a számára megfelelőt.

A kupon beváltása zökkenőmentes volt: a rendeléskor telefonon be kellett diktálni a sorszámot, majd a futárnak átadni.

Nálam ez 10/9,5 pontos akció, a levonás a kicsit szűk italkínálat és az általam megszokottnál egy fokkal lassabb kiszolgálás miatt van.

Címkék: vásárlás online fogyasztás akció rekord vevő cég tapasztalatok élménybeszámoló vásárló eladó közösségi oldal közösségi vásárlás bónusz brigád

A bejegyzés trackback címe:

https://kozossegivasarlas-online.blog.hu/api/trackback/id/tr592733441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FeketeMacska73 · http://olcsomobilhivas.hu?ajanlom=1ha 2011.03.15. 21:38:17

azért a pizza elég furcsa szerintem... olyan mintha, kalácsból lenne a tészta...

szerintem nem nagyon találta meg a pizzafutar.hu ebben az akcióban a számítását: ezt a következtetést a nő hangjából vontam le, amikor mondtam, hogy kuponnal fizetek... nem tűnt valami lelkesnek...

... nem egyszerű feladat: olcsón gyártani pizzát, mely után visszatérő vevők lesznek...

Közösségi Vásárlás Admin · http://kozossegivasarlas-online.blog.hu/ 2011.03.16. 09:36:46

@hunjanicsar: abban egyetértünk, hogy a pizza nem a megszokott, vastag, "magyaros" tészta volt, de szerintem ízre kifogástalan.

A feladat semmiképpen nem egyszerű, de hosszútávon megtérül. Persze én se biztos, hogy lelkes lennék mondjuk a futár helyében, mert aki kuponnal fizet az már egyáltalán nem biztos, hogy ad pl. pluszba borravalót a papír mellé.
Emellett képzeld el, hogy mennyi plusz melójuk lett több mint 6000 Bónuszos vásárlóval!
süti beállítások módosítása