Az index.hu címoldalán jelent meg egy cikk, amely már biztos tényként kezeli, hogy a világ legnagyobb közösségi vásárlási oldala, a Groupon belép a hazai piacra is - ezzel egy időben kezdi meg "hódító hadjáratát" a szomszédos országokban, Szlovákiában és Csehországban is.

Annyit mindenképpen hozzátennék, hogy a cikk címe és tartalma sok helyütt ellentmondó, hiszen a bevezetésben a közeljövőre datálja a szerző a cégóriás megjelenését, majd ezeket a mondatait agyonütve az írás végén már akár több éves folyamatot is feltételez...

A közösségi vásárlási oldalak alapjait lefektető cégről már korábban ejtettem szót itt és itt, aki részletekre kíváncsi velük kapcsolatban bátran kattintson!

(Forrás: index.hu)

Címkék: média vásárlás internet online akció vevő cég vásárló bizalom közösségi közösségi oldal közvetítő ismertség groupon érdekazonosság tömeges fogyasztás andrew mason

A bejegyzés trackback címe:

https://kozossegivasarlas-online.blog.hu/api/trackback/id/tr552838899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása