A Tsoonami is pizzával erősít

 2011.03.18. 12:08

A múltkor kivesézett Bónusz Brigád pizza-akció után most a Tsoonami állt elő egy igen kedvező ajánlattal: 360 Ft-ért lehet az Allegro Étterem Classico Pizzáiból választani.

A 70%-os akció egyetlen hátulütője, hogy nem házhozszállítós - a kupont kizárólag az étteremben lehet beváltani. Ettől függetlenül az ajánlat vonzó, kevesebb mint 4 óra alatt közel kétszáz vevő jött össze.

Címkék: vásárlás internet online étel fogyasztás akció vevő cég vásárló pizza közösségi közösségi oldal közösségi vásárlás bónusz brigád tsoonami

A bejegyzés trackback címe:

https://kozossegivasarlas-online.blog.hu/api/trackback/id/tr452749775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FeketeMacska73 · http://olcsomobilhivas.hu?ajanlom=1ha 2011.03.18. 18:59:14

kíváncsi vagyok mi a véleményed a 700 lovas eladott kuponról a kuponvilágnál? le lett állítva vagy h is van ez?

Közösségi Vásárlás Admin · http://kozossegivasarlas-online.blog.hu/ 2011.03.18. 19:08:59

@hunjanicsar: Valószínűleg meg volt adva maximum kuponszám. Előfordulhat, hogy egy kereskedő nem akar, vagy egyszerűen nem tud ellátni nagyobb számú érdeklődőt.

Gézakékazég 2011.03.26. 14:35:50

Mondjuk riszpekt a tsoonami-nak, hogy odafigyel a kereskedők érdekeire is (én is az vagyok) és nem nyomja, hogy több ezret adjak el egy kuponból, aztán jól felsülök a kiszolgálással. Lásd a Bónuszos pizzafutar deal (eddig csak rosszat hallottam róla) vagy szintén kíváncsi leszek az indiai éttermes ajánlatuk teljesülésére - több ezer kupont adtak el egy kb. 6 asztalos étterembe...

Közösségi Vásárlás Admin · http://kozossegivasarlas-online.blog.hu/ 2011.03.28. 17:44:30

@Gézakékazég: Én úgy gondolom, hogy alapfeltétel a minimum-maximum tisztázása egy ilyen megállapodásnál. A minimum biztosítja mind a kereskedőnek, mind a közvetítőnek, hogy bevételhez jusson, míg a már korábban is említett maximum szám védi a szolgáltató ÉS a vevő érdekeit is: a cégnek nem kell hónapokra betábláznia magát, a fogyasztót pedig örömmel és tisztességesen kiszolgálják, mert jut rá idő és energia.
süti beállítások módosítása